OM DANSKE SLAGTERMESTRE (DSM) 2016-12-08T14:51:39+00:00

Danske Slagtermestre (DSM)

Danske Slagtermestre (DSM) er en branche-, arbejdsgiver- og markedsføringsorganisation for slagterbutikker, private slagterier og kødforædlende virksomheder.

DSM blev stiftet helt tilbage i 1915, da slagterbutikker kunne tælles i tusindtal. I dag har DSM ca. 400 medlemmer, som omfatter private slagtermestre, slagtehuse og fødevareindustrien.

Mange muligheder

DSM tilbyder også en særlig elektronisk egenkontrol, som automatisk informerer om, hvornår det er tid til at udfylde skemaer.

Via ‘Slagterrevisorerne’ kan DSM tilbyde hjælp til revision, rådgivning og vurdering vedrørende bl.a. køb og salg af butikker/virksomheder, herunder generationsskifte.

Slagterier og industrivirksomheder

DSM arbejder også for slagterier, engrosvirksomheder, forædlingsvirksomheder og mellemstore industrivirksomheder.

Her handler indsatsen især om at opnå overenskomster og regelsæt, der passer til betingelserne for dagligdagen i små og mellemstore virksomheder – fra information om nye skatter og lovændringer til spørgsmål vedrørende inspektion og eksportmuligheder.

DSM hjælper også med at skabe flere forskellige fora, hvor medlemmerne kan mødes og hvor der også undervises i brancherelevante temaer.

Mad med mere

mad med mere [42 butikker]
DSM konceptet “mad med mere” er et tæt kædesamarbejde af private slagterforretninger, hvor der bl.a. stilles krav til facader, arbejdstøj, leverandører og markedsføring. Fokus er på friske råvarer, høj kvalitet og stort udvalg og der er hele tiden hjælp til ny inspiration til lækre menuer.

Besøg madmedmere.dk

Mesterslagteren

Mesterslagteren [101 butikker]

DSM tilbyder også et kampagnesamarbejde under konceptet “Mesterslagteren“, hvor man kan deltage i kampagner og andre markedsføringstiltag, men man har sin egen profil og et samarbejde baseret på frivillighed.

Ca. halvdelen af DSM’s butiksmedlemmer er tilknyttet et af disse koncepter.

Besøg mesterslagteren.dk

Din ostehandler

Ostehandlerne [52 butikker]
For ostebutikker, der ikke ønsker at være med i et stramt kædesamarbejde, kan vi, ligesom for Mesterslagteren, tilbyde et medlemskab, hvor man får mulighed for at deltage i kampagner og andre markedsføringstiltag, men hvor man har sin egen profil, og hvor samarbejdet er baseret på frivillighed.

Besøg ostehandlerne.dk

Danske Slagtermestre

Danske Slagtermestre
Poppelvej 83
5230 Odense M
Telefon: 6612 8730

dsm@danskeslagermestre.dk
www.danskeslagtermestre.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag: 8-16.
Fredag: 9-13.